Advertentie-oorlog tussen Apple en Samsung begonnnen?


Deze toch wel schokkende advertentie stond vandaag in een krant (ik geloof de NRC-next). Lijkt me een hoax, want denk niet dat Apple hier mee loopt te pochen. Is dit werk van Samsung? Het lijkt me in ieder geval niet goed voor de reputatie van Apple.

Het deed mij in ieder geval denken aan de tweestrijd tussen Nintendo en Sega in de ’80’s die duidelijk te zien was in de advertenties die tijd. Maar zelfs dat was iets netter. Laten we hopen dat we dit soort dingen niet te vaak gaan krijgen. Niet dat ik zo’n Apple fanboy ben (integendeel), maar volgens mij moeten we hier gewoon wat nuchterder voor zijn als Hollanders.

(plaatje via Ralph Amian)

EDIT: dit bleek uit een gehackte editie van nrc.next te komen. Mooi gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *